Saulės horoskopai

Žemiškus dalykus reikia pažinti, kad juos pamiltum, dangiškus - pamilti, kad pažintum (B. Paskalis).

INTERNATIONAL SOCIETY FOR ASTROLOGICAL RESEARCH

2023 balandžio užtemimas: atradimai, prabudimai, praregėjimai ir nušvitimai, priešiški Matricos perspektyvoms ir socialiniams eksperimentams

Iliustracija :Mario Nevado

2023 m. balandžio 20  07:13 Vilniaus laiku  per Jaunatį  įvyks  hibridinis  Saulės užtemimas ( SU)  Avino 29  laipsnyje.

 Hibridiniai užtemimai reti.Dėl  kreivo Žemės paviršiaus skirtingose vietovėse jie matomi arba kaip visiški , arba kaip žiediniai .Užtemimas stipriau pasireiškia įvairiais gamtiniais  ir soc. kataklizmais tuose Žemės regionuose, kur yra  matomas, pro kuriuos praslinks vadinamasis  Saulės užtemimo „šešėlis”.

Raudona linija žymi vietoves, kur  vyks visiškas užtemimas. Už raudonos linijos ribų – žiedinis.

Matomumo slinktis kabins Indijos vandenyną, pietvakarių Australiją, kai kurias Indonezijos salas, vakarų Timorą, Mikronezijos salas Ramiajame vandenyne.

Dalinės fazes matysis Australijoje, Indonezijoje, Malaizijoje, Filipinuose, Singapūre, Tailande, Balio saloje.  

Gegužės 5 d  po Saulės užtemimo, per pilnatį vyks pusšešėlinis Mėnulio užtemimas Skorpiono  16°.Artėjant link jo paaiškės, atsiskleis daugiau   dalykų, iš tų,  kurie pakėlė adrenaliną visiems  balandžio gale. Tai atvers visiems akis ir prasidės virsmai  ten, kur jos jau  seniausiai turėjo įvykti

Užtemimų koridoriusnuo 04/20 iki 05/05. Jo metu nerekomenduojama daryti skubotų, impulsyvių, sprendimų,  nepasitarus su labiau patyriusiais, ekspertais, žinančiais . Taip pat atsargiau , apdairiau valdyti agresiją ir žodį, nes tai turės ilgalaikių , LEMTINGŲ, skausmingų finansinių ir reputacinių, profesinių pasekmių.

Užtemimo (SU) poveikio, įtakų periodas : nuo 2022 lapkričio  iki 2023 spalio vidurio.

Lemtingi  individualūs sprendimai  daromi:  2023 balandį-gegužę.

Užtemimo energijos veikia kaip  grupinis, kolektyvinis adrenalinas , entuziazmas, užsidegimas naujomis idėjomis, karingumas , drąsios kūrybinės iniciatyvos , moksliniai atradimai  akistatoje su vadovų reikalavimais, valdžios eksperimentais, smurtu. Tačiau sumanymus , kurie šauna į galvą ar idėjas, kurios uždega protą, nereikėtų akimriksniu realizuoti. Mat ateitis parodys, kad jos neperspektyvios, arba pažangos ir AI vystymosi sparta žalius, saviveiklinius sumanymus tiesiog nušluos jau po metų.   Bus daug naujų pradžių, atradimų ir proveržių, lyderių ir startuolių gimimų   – moksle, IT  ir švietime, turizme, medijoje. Svarbu prieš pradedant pasirūpinti sauga ir konsultuotis su labiau patyrusiais, kad .., neapsijuoktumėt ar nesudegtumėt rudenį kaip Prometėjai dėl žalio entuziazmo. Daug kovų liepsnos dėl protų, ar kiekvieno mūsų galvoje, mintyse. Dažnas prabus, atsimerks naujai tikrovei, atras pirmapradį gyvenimo džiaugsmą, kur kiekvienas rytas – šventė ir atgimimo  pažadas . Žemiausias sąmoningumo lygis šį pavasarį – mojuoti kumščiais, trankytis, šaudyti, badyti peiliais, muštis, rėkti, spjaudytis. Aukščiausias – atrasti Mokytoją, kuris duos vertingas pamokas, nušviesins protą, žengti drąsų žingsnį pirmyn, turint užnugarį ir savų, artimųjų palaikymą.

Šio užtemimo įtakoti pasauliniai top įvykiai: Dirbtinio intelekto pristatymas, reikšmingi moksliniai atradimai, antiglobalistiniai gatvių protestai; išviešinti slapti NATO dokumentai, pakeitę karo eigą.

Astrologės B. Brady interpretacija(  su mano papildymais) :

Padidintas jausmingumas, įsijautrinimas. Staiga užsiplieskiantys geiduliai, lytiniai potraukiai. Sustiprėja gamtinis poreikis pratęsti giminę. Kažkas reikšmingo startuoja, pradedama, gimsta. Kiekvienas  staiga, visiškai nepasirengęs,  susiduria su netikėtais atradimais, įvykiais. Tenka tarsi šokti nuogiems į dilgėles su gaisru ant galvos.  Vyksta  karšta akistata su savo  geiduliais ir aistromis, kurios  ilgus metus buvo giliai paslėptos  

Radjaro simbolika: Du bambekliai  seni  batsiuviai dirba sėdėdami ant seno suolo.

Tai  simbolizuoja besiginčijantį, prieštaravimuose besipliekiantį protą, kuriame vyksta vidinė kova tarp „už“ ir „prieš“ . Viskas analizuojama ir tarsi iš naujo įvertinama, perkainojama.

Užtemimo įtakas stipriausiai pajus 

Avinai , gimę balandžio 15-21

Jie –  šio užtemimo varomoji jėga ir centriniai asmenys. Jiems daugiausia tenka darbinių rūpesčių ir įvairių reikalų kovojant su įvairialypėmis krizinėmis situacijomis ir buriant draugus bei bendraminčius   Jie patiria ir didžiausias vidinius virsmus.  Jų impulsyvumas ir neapdairūs veiksmai sugriauna kažkieno perspektyvius verslus, projektus.  Jiems kyla didesnė rizika gyvybei dėl greičių, avaringumo.

Vėžiai , gimę liepos 18-23

Užtemimas palies jų reputaciją ir organizaciją,  karjerą, socialinę padėtį, santykius su vadovais ir darbdaviais,  profesinius orientyrus,  soc.statusą, pakreips Likimą  ilgam vienokia ar kitokia eiga.  

Svarstyklės, gimusios spalio 18-23  

Užtemimas palies jų santuoką, terpę, rinką, konkurentus ir partnerius, sutuoktinius, pasaulėvoką. Galimos netikėtos skyrybos ar vedybos, įsitraukimas į karą, degančios sutartys, akibrokštai viešumoje,  atviras priešų puolimas, stiprių konkurentų atsiradimas.

Ožiaragiai , gimę sausio 15-20

 Užtemimas palies jų turtus, nuosavybę,  akcijas, šeimą, artimuosius, giminę, namus, tėvus , praeitį, gyvenamą vietą. Galimi akibrokštai , audringi įvykiai, gaisrai namie, šeimoje,  kažko greita pabaiga ir sėkminga pradžia -gal  statybų ar savo verslo  pradžia.

Taurai, gimę balandžio 20-25. Užtemimas atskleis jų paslaptis, klaidas,  partnerių darbo ir sveikatos reikalus.  Jie gali kažką staiga prarasti,  pagaliau gali išsiaiškinti ilgamečių nesėkmių ar pralaimėjimų priežastį, gauti ypač konfidencialią informaciją, tapti šešėliniais lyderpersikelti iais.

Liūtai, gimę liepos 23-28 d Užtemimas paliesjų užsienio ryšius, studijas, teisinius reikalus. Jie gali  laimėti teismą, persikelti į kitą šalį, gauti apdovanojimą ar laimėti svarbų konkursą, atranką, sulaukti pripažinimo svetur.

Skorpionai, gimę spalio 23-28dd . Užtemimas palies jų darbą, sveikatą. Galima naujos veiklos pradžia, gyvensenos pokyčiai, nauji iššūkiai buityje ir darbovietėje.  

Vandeniai, gimę sausio 20-25d    Užtemimas palies jų  ryšius, mokslus, artimą ratą ( broliais sesės, klasiokai, kaimynai). Galima naujų mokslų pradžia, nauji interesai, mokyklų keitimai, svarbios naujienos keičiančios jų veiklos kryptį ir  suaktyvinančios gyvenimą.   ‚

Astrologiniai užtemimo ypatumai Lietuvos koordinatėms

  • 1.Užtemimo taško kvadratas su Plutonu.  Tai kertinė energetinė ašis. Ji rodo, kad reikia skubiai imtis esminių, iš pagrindų , permainų savo gyvenime, veikloje ir darbe  konkuruojant su Dirbtiniu intelektu, akistatoje su Globalizmo ideologijų buldozeriu ir  Klimato kaitos grėsmėmis. Virsmų sritį nusako  gim.astrogramos būstas, kuriame yra Užtemimo taškas. Žmogus aktyviai priešinasi, stoja prieš Klounus, globalistų lėles.

  LT :  Bartoševičiaus( Plutonas Vandenyje), šokiruojantis  pedofiilijos kriminalas, kuriame nukentėjo grupė vaikų, kuriuos ėmėsi ginti  drąsūs tėvai   ir liudininkai ( Saulė-Mėnulis-Jupiteris Avine ). Valdžia, lyderiaujančių įmonių vadovai daro eksperimentinius sprendimus vykdydami  globalias programines direktyvas ,   nukreiptas  prieš  jaunimą, šeimas, smulkųjį verslą, švietimą. Tas  sukelia žmonių agresiją, pykčius ir  protestus, kurie išnyra tik internete,  už uždarų durų, tarp savų, o viešai jie nutylėti.   

Maskva virtualiame tinkle paleidžia visiškai naujo tipo informacines platformas, skirtas kariauti už lietuvių protus ir išdeginti juose pasiryžimą ginti Nepriklausomybę ( 77).

2.Užtemimo taškas yra  destruktyviame , kritiniame Anaretos laipsnyje. Bet kurio ženklo anaretinis paskutinis laipsnis  reiškia krizę, nes jis yra ties vieno Zodiako ženklo pabaigos ir kito ženklo pradžios riba.  Avino paskutinis laipsnis rodo, kad situacija Lietuvos ligoninėse ,  globos įstaigose, STT, neįgaliųjų ir soc remtinų, pabėgelių , gamtosaugos reikaluose ( įžūliai, be leidimų kertami miškai, brakonieriaujama)   pasiekė kritinį laipsnį .Jau toliau nėra kur, reikia kuo greičiau keisti  situaciją, ji deganti. Ypač didelį pavojų kelia  su pabėgelių srautu atvykę  kariniai rusakalbiai diversantai, šviežia 5toji kolona.

3.Užtemimo taško jungtis su Šiaurės mazgu Rahu .  Kyla stiprus pojūtis , kad tuoj tuoj prasidės kažkas naujo, kad vyksta įžangą į kažką nepaprastai svarbaus, kas padės kiekvienam  realizuoti naujos karmos užduotis,  išves į naujas patirtis,  atvers naujus kelius gyvenime.

4.Jupiterio jungtis su  asteroidu Eridė  Avino ženkle. Ši ugninga  kunkuliuojanti verdanti energija – tiek entuziastinga viltis, tiek chaotiškas konfliktas – gali sukelti nekantrias reakcijas ir perdėtus gestus,  neapdairius skubotus veiksmus.   Jupiteris žymi sėkmingas, Tapino organizuotas akcijas renkant  paramą Ukrainos kariuomenei :  Bairaktaras, Radarom. Steigiami nauji gydymo centrai, paramos fondai. Visas gyvas verslas neria į šešėlį ar emigruoja , perkelia aktyvus , persiformina į palankesnio finklimato šalis su laisvesnėmis perspektyvomis. Laimingi ir ramūs tik verslai, turintys patyrusius, daugsyk muštus vadovus ar susiję su politinėmis struktūromis, turintys tvirtą politinį stogą Žmonės ginkluojasi, originaliais veiksmais, protestais atremia valdžios reketą ir viešų ryšių ryklių projektus, skirtus sukoncentruoti valdymo galias pagal Maskvos modelį, parengti šalį naujai okupacijai ( akcijos „Viso, Visvaldai“ totalus pravalas).

5.Akcentuotas 12 būstas (  vienuoliai ir vienuolynai, labdara, filantropija, paramos akcijos gamtosauga,  ligoninės, šešėlis, mafija,kontrabanda, prostitucija)  

 LT aktyviausias gyvenimas šį pavasarį vyksta virtualioje erdvėje, soc.tinkluose. Ten  trykšta tiesos žodis , gimsta nauji lyderiai, surandami nauji draugai, liepsnoja aistros ir kūrybiniai sumanymai, daroma greita savireklama ir tiesiog greit uždirbama . Troliai  atakuoja, užsipuola „ant smūgio“ žvaigždinius žmones, lyderius ir visuomenininkus. Faktiškai visi darbuotojai, išskyrus vadovus, lindi  šį pavasarį Feisbuke , Tik Toke, soctinkluose   ar pluša rimtai  nuotoliu salose, iš kurortų, iš miegamųjų.  

Visuotinas noras kažkur  staigiai pabėgti, dingti – iš darbo, iš šalies, iš gyvenamos vietos, nuo vaikų , nuo šeimos.  Vyksta perspektyvių jaunų kadrų , protų , mokslininkų ir menininkų skaitlinga emigracija. Emigruoja  impulsyviai gabiausi, talentingiausi, kurie neturi būsto ir  nemato perspektyvų šeimoms, vaikams.   

Daug kam atsiranda  rimtų psichologinių pakrikimų , nuvažiuoja  staiga stogai dėl stresų darbe, dėl vaikų  ir meilės nesėkmių, dėl beviltiškų būsto reikalų.  Užtat sėkmės valanda įvairiems meditacijų ir sąmoningumo ugdymo centrams ir koučeriams

Gimsta ir stiprėja nauji , pogrindiniai  lyderiai  pajėgūs kovoti prieš  Maskvos kadrus valstybės valdyme, prieš globalistų antinacionalines programas. Jie buria bendraminčius . Tai nevieša.

Nauji lyderiai kuria  bendruomenes, nepriklausomas nuo valdžios totalitarinio teroro . Bet ir gimsta naujos  sektos su ypač agresyviais lyderiais. Atsiranda nauji mafijiniai dariniai su agresyviais lyderiais, jie ginkluojasi.  Jaunimas ypač aktyviai įtraukiamas į kvaišalų vartojimą. Šešėlinėje rinkoje atsiranda ypač aktyvūs, naujo tipo narkotikai , šienaujantys naujokus, net nepilnamečius. Gimsta , startuoja IT-technologizuoti narkokontrabandos dariniai su užnugariu valdžios struktūrose.

Maištai kalėjimuose, soc.rūpybos ir pabėgelių centruose prieš  nežmoniškas sąlygas kaip zoosode.  

Staiga nuskursta jaunos šeimos, menininkai, šou verslo veikėjai, mokytojai. Sos. remtinų, skurdo Lietuvos gretas papildo didžiulis būrys jaunų šeimų su vaikais . Jauni verslininkai, menininkai pusdykiai atsikrato auksinių, itin vertingų NT, akcijų.To ir buvo siekta globaliai drastiškai užkėlus kainas – jau nuo vasaros prasidės aktyvų supirkimas ir perskirstymas.

6.Merkurijaus -Urano jungtis Taure

Paslaugų ir darbo rinka keliasi į šešėlį.  Staiga išaiškėja  žymių politikų, elito atstovų, visuomenininkų, TV darbuotojų paslaptys ( Prezidentas iš Kompartijos, TV direktorė stalinistė, diktuoja VU) ,  Visi pardavimai  skubiai keliasi į soc tinklus. Nuostolinga prekyba, PC keičia asortimentą, atleidžia darbuotojus, robotzuoja sparčiai paslaugas. Atsiranda pažangios , AI valdomos , prekybos e-platformos ( zalando) su .  Ekonomika staigiai persiorientuoja į šešėlį. Žemės ūkio nuostoliai ir praradimai, ūkininkai irgi neria į šešėlį, kad išgyventų.  Bankų ir politikų susiliejimas.  Totali korupcija  Seime, kur parduodama-perkama viskas, kas tik įmanoma. Staigūs  naujokų atleidimai ar išėjimai  iš darbo dėl nekompetencijos,  dėl vienos klaidos, dėl laisvės troškimo.  Pavienių valdininkų, paslaugų teikėjų, medikų ir pareigūnų nuoširdus. geraširdis altruizmas arba –  klaidos, dingimai, išdavystės, korumpuoti , užkulisiniai veiksmai .Vaikų, jaunimo  streptokokinis virusas,  staigūs virškinimo sutrikimai, anginos, diabetai dermatologinės problemos.  Didesnė persileidimų, ankstyvųjų ar nesėkmingų gimdymų (neišnešioti, gimdyklos personalas skuba, neatidus ) rizika.

7.Merkurijaus-Veneros recepcija . Kiekviena planeta yra viena kitos valdomame  ženkle. Tarsi  iš naujo apžvelgiami ex- meilės, draugystės  santykiai,  tarsi iš naujo atrandami ar vėl atsiranda  eksai. Iš to kyla   naujų įžvalgų, kurios paskatins permąstyti savo vertybes. Merkurijus  Taure ypač daug dėmesio skiria pinigams, nuosavybei, prabangai ir jutiminiams, lytėjimo malonumams. Šie dalykai taampa dabar reikšmingi apsisprendžiant , ar atgaivinti ar leistis į naujus santykius.

8.Veneros-Saturno kvadratas. Apgaulingi jausmai. Apgaulingi pažadai ar nepasiteisinę finansiniai lūkesčiai dėl naujos veiklos.

9.Veneros-Aldebarano jungtis,Rahu-Vestos jungtis

10.Saturno-Marso trinas.

Vienvaldė, režiminė valdžia  imituoja veiklą, miega , sapnuoja rožinius sapnus ir laukia rinkimų,  kuria  gražias pasakas per TV palaikoma savos žiniasklaidos , paskolinių mokslininkų ir   paskolinių IT šeimos galvų,  taip pat  naivių, praeityje užsimarinavusių patriotų.

11. Marso jungtis su Sirijaus žvaigžde. Marsas valdo užtemimo Saulės energiją. Jis yra dvasingajame, bet bailokame  Vėžio  ženkle, vandens stichijoje.  Išprovokuotos  emocijos, kurias sukels situacijos darbe ar sveikatos reikaluose, tarnybose ir  tarp karių,  gali būti itin jautrios,  ir persunktos  „siaubo“ ar „košmarų“, kaip pasakose apie slibinus žmogėdras , ėdančius vaikus .  BAIMĖS AKYS  dabar yra kaip niekad didelės. Marsas čia yra tarsi koks nors tautos gelbėtojas ar įniršusi it žvėris patelė, kuri gins savo artimuosius arba draskysis iki isterikų, kad apsaugotų tai, kas brangu.  Dažnos situacijos „užslėptų“ašarų, kai kažkam išsiverkiama ant peties, skundžiamasi ar savo oloje išsilaižomos psichologinės žaizdos, traumos.

 Karališkasis Sirijus suteikia Marsui nerealių  įtaigos ir darbingumo galių, jei šio užtemimo periodu veikla susijusi su tarnyste aukštesnėms vertybėms,  su  pasaulio paslapčių pažinimu  vardan laimės ir gerovės ateityje, net jei ji tolima ir nereali.

12.Ascendento jungtis su  Laimės tašku, Junonos asteroidu ir  demoniška žvaigžde ALGOL. Ji siejama su įniršusių moterų kerštingumu.

Algol galingose įtakose Lietuvoje šėlsta, pirmose gretose pozuoja juodieji magai ir destruktyvių galių  moterys ( pvz G.Skaistė išvadinusi smulkiuosius verslininkus gyvuliais, ar R.Bliškytė, sukūrusi smulkaus verslo žudymo mokesčių reformą) .  Algol grėsmingos, nematomos įtakos griauna visuomenės normas ( klounas Šurajevas  valstybinėse ceremonijose), mirtinai gąsdina jaunimą ( Vaiva gąsdina , kad 2024 daug kas neišgyvens, o jaunimą tuoj veš į Sibirą) ,suniekina vasario 16 tos reikšmę , kaip drakulos maitoja budistų dvasinį autoritetą Dalai Lamą, kiršina, skiria poras, juodina santuokas, įveldami visus į svetimas viešas influencerės  Siegel skandalingas skyrybas. Tik dvasiškai stiprūs geba įžvelgti Algol užmaskuotas energijas ir įtakas, transformuoti jos destrukciją į kūrybinius startus, atgimimą.

.—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Saroso serija: 129, arba  7 N. Atsikartoja ir gauna naują augimo impulsą aplinkybės , vykusios  1933, 1951, 1969, 1987, 2005 pavasarį. 

Ryškesni įvykiai , susiję su šia Saroso serija, jie cikliškai atsikartoja nauju pavidalu  :

2005 metai

 Mirė popiežius Jonas Paulius II

J.Racingeris išrinktas popiežiumi.

Londono metro susprogdintos bombos.

Teroristų išpuoliai Šarm al Šeiche, Egipte, nusinešė 90 gyvybių

Įkurta youtube platforma dalintis vaizdo įrašais

Įsigalioja Kioto protokolas, juo siekiama sumažinti šiltnamio efektą sukeliančių dujų išmetimą pasaulyje

D.Britanija įgyvendina Civilinės partnerystės įstatymą, pagal kurį civilinei partnerystei, „įskaitant tos pačios lyties asmenų partnerystę“, suteikiamos tokios pat teisės ir pareigos kaip ir civilinei santuokai.

IRA nutraukė ginkluotą konfliktą ir atidavė  savo ginklus nepriklausomiems ginklų inspektoriams

1987

Pradėtas rodyti kultinis Simpsonų serialas   

Į Tarybų Sajungos erdvę , per Raudonąją aikštę perskrido vokiečio pilotuojamas lėktuvas

1933

Sunkiausi Didžiosios depresijos metai .

Vokietijoje į valdžią ateina Hitleris. Jo partija laimi rinkimus į Reichstagą, jis panaikina profsąjungas, uždraudžia visas politines partijas, išskyrus nacistinę.

A.Einšteinas emigruoja iš Vokietijos į JAV

Įvyksta pasikėsinimas į JAV prezidentą Ruzveltą.

1951

JAV ir Kanada atsisako auksinio standarto.

 Rinkoje pasirodo pirmasis  komercinis UNIVAC kompiuteris

Saulės naujienlaiškis

Prenumeruok Saulės naujienlaiškį ir gauk AKTUALIAS naujienas!

Meniu
Horoskopas.lt