Saulės horoskopai

Žemiškus dalykus reikia pažinti, kad juos pamiltum, dangiškus - pamilti, kad pažintum (B. Paskalis).

INTERNATIONAL SOCIETY FOR ASTROLOGICAL RESEARCH

2021 birželio Saulės Užtemimas: nauji vėjai senuose telkiniuose ir Titanikuose, plaukiančiuose į Ameriką ar kitus Eldoradus

2021 m.  birželio  10d 14:04 Vilniaus laiku  per Jaunatį  įvyks  žiedinis  Saulės užtemimas ( SU)  Dvynių  ženklo 20  laipsnyje .Užtemimo saroso serija:5

Vilniuje matysis dalinai ( EST t.y. vietos laiku)  :

Trukmė:2 val , 6 min, 51 s

Pradžia  13 val :00: pm

Maksimali fazė:  14 val 04 min 12 s

Pabaiga : 15 val 7 min 15 s

Interaktyvūs matomumo žemėlapiaihttps://www.timeanddate.com/eclipse/map/2021-june-10https://eclipse.gsfc.nasa.gov/SEgoogle/SEgoogle2001/SE2021Jun10Agoogle.html

Užtemimas stipriau pasireiškia įvairiais gamtiniais  ir soc. kataklizmais tuose Žemės regionuose, kur yra  matomas, pro kuriuos praslinks vadinamasis  Saulės  užtemimo „šešėlis”. Užtemimo šešėlis palies:prasidės Kanadoje (Ontarijo provincijoje),  pereis Hadsono įlanką, Bafino žemę, Grenlandijos šiaurės vakarus (80*48‘ š.pl. ir 66*48‘  , 10 val 41 min įvyks max SU fazė ), pro Arkties vandenyną, praslinks Šiaurės Ašigalį, Rusijos teritorijas – Jakutiją, Čiukčių autonominės apygardos vakarus, Magadano srities šiaurinę dalį, Kamčiatkos šiaurės vakarus ir pasibaigs ties Jakutijos ir Magadansko sričių riba.

Saulės užtemimas bus lydimas pilno  Mėnulio užtemimo. Jis   įvyko  2021/05/26d   per Pilnatį  Šaulio 5 laipsnyje. Lietuvai buvo pavojingesnis  dėl sveikatos reikalų, darbo traumų, dujų ir gamybinių sprogimų, gyvūnų susirgimų, kolegų mobingo ar tarnybų puolimo, ypač  Pilnaties periodu 05/19 – 06/02.   Užtemimų koridorius : nuo gegužės 26 iki birželio 10d. 

Birželio SU poveikio, įtakų periodas : nuo 2020/12/14  iki 2021/12/04.   Apogėjaus taškas (viršūnė) ,2021 m  per Kalėdas prasidėjusių reiškinių  ir aplinkybių pikai, lemtingi  individualūs sprendimai  daromi  – 2021 m birželio  viduryje.

  2021 m kovo 21 – buvo lūžio taškas, kai aplinkybėse ėmė dominuoti birželio užtemimo temos, o praėjusio Kalėdų užtemimo Šaulyje  temos  ėmė nugesti.

Analoginiai  pokyčiai ir  juos  lydinčios aplinkybės  dėliojosi, vyko cikliškai: 1967, 1985, 2003 pavasarį – vasarą.

Užtemimo motto: „žodis paukščiu išskrenda, jaučiu sugrįžta“, „nauja – nebūtinai vertinga ir reikalinga“,”2×2 jau nebūtinai – keturi”, “kvailį ir bažnyčioje muša”.

Astrologinės Užtemimo ypatybės

-Planetų steliumo Dvyniuose ir Rahu ( Kylančio Mėnulio mazgo) jungtis

Asmeninis lygmuo: Atrandami  nauji , įdomesni ir intelektualesni gyvybingumo, kūrybingumo, polėkio šaltiniai, laisvalaikio užsiėmimai, pomėgiai, talentai, mylimukai, gerbėjai, mokiniai, sekėjai. Visi jie – jų klausimai ir mintys, patirtys ir sumanymai –  tampa naudinga pamoka ir patirtimi. Šios naujos patirtys nukreipia  link naujos karmos kūrimo, naujo pažinimo ir kūrybinės raiškos  krypčių. Pažintys ar kontaktai su vaikais, jaunimu, moderniais menininkais ar intelektualiais šoumenais, artistais, naujuoju kinu, vaikų ar meilės reikalai atveria akis, kitu kampu parodo vaikų ir mylimųjų  veidus.  Visur aktyviai reiškiasi smalsūs, protingi, kūrybiški naujokai, nesitaikstantys su senomis dogmomis ir inercijoje skęstančiomis grupėmis bei autoritetais.

Mundaninis lygmuo: nauji vėjai, stilistiniai trendai ir nauji formatai, permainos, nukreiptos į  skirtingas ind. vartotojų  auditorijas. Netikėti pokyčiai pasaulio energetikoje, įtakoti JAV interesų ( Nordstream). Naujovės, nauji vėjai, permainos akcijų biržose. Nacionalinio masto grėsmės valstybėms, paslėptos po reklaminių šou kaukėmis 

LT lokalus lygmuo: nauji antimobinginiai ar komerciniai  vėjai ligoninėse,  atsinaujinimo permainos, bet ir melai bei apgavystės, akių mulkinimas ar teoriniai popierių stumdymai , dvigubi žaidimai  kalėjimų departamentuose, soc.rūpyboje,  nac.draustiniuose, internete, paramos fonduose. Gimsta nauji  demokratiniai sąjūdžiai, aktyviau kalba ir rašo disidentai, demokratinių ir tikrieji kovotojai už šalies , jaunimo  laisvę, neatstovaujantys falšyvų Laisvės partijų darinių.

Rahu-Ketu ašis sutampa su Katastrofų ašimi, kurią formuoja Antareso ir Aldebarano žvaigždės.

Politikų fobiniai  ar finansine nauda grįsti sprendimai, įtakoti medicinos klanų ar pandeminių baimių( Mėnulis Šaulyje) daro ilgalaikę žalą vaikams ( eksperimentinės vakcinos, uždarytos mokyklos) , ateities kartoms ( kai kurių vakcinų žala fertilumui),  jaunimui ( nedarbas, žlugę porų santykiai dėl uždarytų sienų), grožio, renginių  ir šou industrijai ( karantinai, limituoti renginiai).  Keliems dešimtmečiams nusibrėžia  demokratinio ir laisvo  jaunimo, modernių menininkų destruktyvi  priešprieša prieš valstybės tarnybas, prieš mediciną.

-Planetų steliumo Dvyniuose  ir Neptūno Žuvyse kvadratas

Asmeninis lygmuo: itin aštrūs konfliktai tarp meilės ir pinigų/finansinių galimybių; tarp naujų potyrių poreikio, naujų patirčių  ir –  amžinų vertybių/ tikėjimo/ instinktų/ stiprių vartotojiškų troškimų. Tarp besąlygiškai mylinčių, tradicinių  mamų ir  – tarp savo gyvenimus kuriančių, nuolat užimtų ar  kitaip mąstančių vaikų (  ypač pirmagimių). Tarp modernumo ir  įprastų tradicijų, tarp naujos realybės logikos ir šventų įsitikinimų. Kuriasi naujos ilgalaikės  poros  ar atgimsta jausmai ilgalaikėse santuokose  su sielų  ir interesų bendryste. Tačiau  tai pareikalauja tam tikros  aukos – paliekama raudanti ar paliegusi  ex-žmona, mama, arba tenka atsiplėšti nuo fin. šaltinio, įprastos lesyklos ar ėdžių. Vaikai, jaunimas  susiduria su finansiniais nesklandumais ar apgaulingomis moterimis, šmeižtu, yra įtakojami falšyvų draugų ar klaidingų vertybių. 

Mundaninis lygmuo: komerciniai interesai energetikoje susikerta su pamatinėmis politikos vertybėmis . Menininkai, teatralai ir kino, šou žmonės susiduria su fin.sunkumais, kažkieno šmeižtu, apgavystėmis  ar liguistomis fantazijomis,  godumu,  pasiduoda kvaišalams/ narkotikams/depresijoms dėl prastovų ir karantino izoliacijų.

-Saulės- atbulinio Merkurijaus jungtis Dvyniuose

Asmeninis lygmuo: atgimsta , bandomos gaivinti ( tikintis sukurti porą), vėl siunčia žinutes   ex-meilės, jaunystės laikų romanai;  porose romantinės pirminės traukos atgimimas;   vėl bandoma  išreikšti ir viešinti primirštus talentus; atrandami ilgalaikiai nauji grožio ir jaunystės ritualai.  Atsikartoja naujame lygmenyje situacijos su apgaulingais konkurentais ar partnerių apsirikimais ( juos kažkas apgauna finasiškai ar klaidingomis viltimis). Atsikartoja situacijos, kai suklystama dėl verslo partnerių ar sužadėtinių.  Tikėtinos vaikų ( ypač pirmagimių) sužadėtuvės, vestuvės.  Vaikai parodo savo netikėtus veidus, kažkuo nustebina, o tai išpildo arba –  sujaukia, išduoda  mamų ar juos mylinčių moterų planus,  viltis. Galima santuokinė  mentalinė  (mintyse) neištikimybė.  Viešuma, konkurentai ar partneriai parodo, paaiškina tikruosius mūsų talentus, kas mumyse gražiausia ir kaip tą atskleisti pasauliui.

Mundaninis lygmuo: permainos, nauji , protingesni ir išmintingesni veidai pasaulio diplomatijoje.  Pirmieji išmanieji,  intelektualieji, gudrūs tarpvalstybiniai šou-karai ( Ryanair  reisinio lėktuvo R.Pratasevičiumi nutupdymas pagal visus tarptautinius protokolus)    

-Retrogradinis ( atbulinis) Merkurijus

Vėl atsinaujina, atgimsta, atsikartoja  naujame pavidale pomėgiai, širdies romanai, kūrybiniai projektai, verslai, karo židiniai. 

Lilit, arba juodojo Mėnulio jungtis Taure su  demoniška Algolio žvaigžde

Asmeninis lygmuo: giminės  ar praeities negatyvi  karma ypač destruktyviai reiškiasi šeimos emo-santykiuose,  atgaivina seniai palaidotus šeimyninius konfliktus, prikelia vidinius demonus per  godžių ar materialiai suinteresuotų giminaičių spaudimą; jausmus intoksikuoja juodžiausios vaikystės traumos; tėvų ar giminių savininkiški norai  giminės kamiene pažadina destruktyvias energijas, keliančias mirtinas  ar prichotraumines rizikas  kūdikiams, silpniausiams giminaičiams; grįžimas į praeitį, senų žaizdų draskymas  sukelia daugiau skausmo, nei  terapijos ir ramybės; rizika pražūtingų sprendimų dėl būsto, nuosavybės. 

Marso-Plutono opozicija – intrigos ir konfliktai darbe, sąlygoti pandeminio karantino, slaptos konkurencijos ar neveiksnių vadovų, pilkų kardinolų ir slaptų struktūrų. Menkos tarnybų, pavienių medikų ar pavienių tarnautojų  pastangos pasipriešinti ydingai sisteminei vadybai ar seniai suplanuotiems  ir buldozeriu per valstybes stumiamiems kovido strateginiams planams. Valstybės vadovų priešiškumas pagrįstoms gyventojų baimėms dėl savo sveikatoms

 Kiti reikšmingi aspektai: Saturno-Urano kvadratas ( pristatytas patreonehttps://www.patreon.com/saulejonaityte,Marso-Plutono opozicija ,Jupiterio ir Veneros trinas Marso-Neptūno trinas, Rahu-Aldebarano jungtis 

Užtemimo simbolika pagal D.Redjarą:

Šiuolaikinė kavinė siūlo daug įvairiausių patiekalų, produktų iš įvairių regionų.

Psicho-interpretacija:  Iš Vieno tinkamu laiku atsiranda Daug. Vienaskaita virsta Daugiskaita.Vyksta asimiliacija, įvairių dalykų prigrupavimas, paskirstymas, tarpusavio mainai. Dosnus gyvybinių išteklių paskirstymmais, dalinimasi jais. Vidiniai turtai.

Filmai, kuriuose ryškiai atspindėtos užtemimo situacijos ir temos: 

Dienos ( 2020 Taivanas rež. Tsai Ming-Liang

Gritt ( 2021, Norvegija) https://www.imdb.com/title/tt11818426/?ref_=nv_sr_srsg_0

Karti meilė ( 2020, Lenkija) https://www.imdb.com/title/tt12426784/?ref_=nv_sr_srsg_1

Nauja tvarka  ( Meksika) https://www.imdb.com/title/tt12474056/?ref_=nv_sr_srsg_0

Sniego daugiau niekada nebus ( Lenkija) https://www.imdb.com/title/tt9526784/?ref_=fn_al_tt_1

Telma ir Luiza, 1991https://www.imdb.com/title/tt0103074/?ref_=nv_sr_srsg_2

Pinocchio, 2019https://www.imdb.com/title/tt0103074/?ref_=nv_sr_srsg_2

Kaip teisinga elgtis šio užtemimo aplinkybėse: 

Valdyti žodį – garsinį ir tekstinį. Neatsargus, pernelyg familiarus ar pašaipus, netikslus žodis gali per brangiai kainuoti. Redaguokite ir cenzūruokite priduodamus tekstus, pertiktinkite rašto darbus ir pasirašomus dokumentus. Užsirašinėkite reikšmingus kodus ir raktinius slaptažodžius. Ypač reikia pasverti žodžius bendraujant su vaikais, mylimais žmonėmis, mokiniais, gerbėjais. Vienas netikslumas, nepamatuotas išsireiškimas gali užgesinti stiprius jausmus, apgauti ar nuvilti amžiams.  Šis užtemimas ilgam programuoja santykius su vaikais, dėl to svarbu palaikyti vaikus, domėtis jų interesais, atsiplėšti nuo slogios santykių su jais praeities. Pažadinti savyje bent trumpam vaiką. Restauruoti mokyklos vaikų džiugius prisiminimus, juoką ir energizuojančius potyrius. 

Turėti su savimi,laiku priduoti svarbius dokumentus, paraiškas. Dėl svarbių dokumentų neturėjimo ar eismo/žaidimo/transporto taisyklių nežinojimo ar napeisymo galima pakliūti į rimtus nemalonumus.

Nauji meilės ryšiai , prasidėję šiuo periodu, gali būti fatališki, apgaulingi arba atsirasti labai netrikėtomis aplinkybėmis, neatitikti idealo ar įsivaizdavimo. Svarbu netikėti vien žodžiais, žodiniais susitarimais ir pažadais, protingais kažkieno pasiaiškinimais,  o labiau pasikliauti nuojauta, ženklais, patirtimis. Meilės reikaluose šiuo periodu nereikėtų kliautis mamų nuojautomis, draugų nuomone,grįsta jų asmenine patirtimi. Išmintingai, apdairiai apsaugoti vaikus ir jaunimą  nuo politikų finansinių maklių ir slaptų suokalbių,vedančių į privalomą vaikų vakcinaciją ir privalomą genderizmą mokyklose. 

Atostogų, švenčių, renginių metų priimti  naujas aplinkybes kaip naują realybę, negedėti senų gerų, buvusių laikų, bet ir elgtis apdairiau –  saugoti pinigines ir vertingus daiktus minioje, sambūriuose, atsiskaitant žinoti kainas ir persitikrinti čekius, nepasiduoti finansinėms pardavėjų, padavėjų, medikų ir tarnybų manipuliacijooms. Atrasti naujas pramogų, atostogų, pasilinksminimo vietas ir būdus. Atgaivinti jaunystės laikų hobius , jie suteiks atgimimo energijos  slogiuose patamsiuose dėl ateities nežinomybės.  Ieškoti individualaus stiliaus, kurti grožį. Atrasti naujus ar atnaujinti seniai užmirštus reklamos formatus. Reklamoje šiuo periodu svarbus kiekvienas žodis ar vaizdinys. Jis ilgam pritraukia arba atbaido gerbėjus, sekėjus.

———————————————————————————————-

Globaliai Užtemimas stipriausiai palies įvairiais  moderniais pokyčiais , naujovėmis, atsinaujinimu, įdomybėmis, naujomis pažintimis  bet ir finansiškai bei teisiškai kvailokais sumanymais,apgaulėmis ir gudriomis machinacijomis, apsirikimais: 

Menininkus, aktorius,   galeristus,   teatrą, kino  ir šou industriją, renginių ir laisvalaikio  organizavimą, reklamą,  mados-stiliaus-  grožio sektorių,  laisvalaikio klubus, vaikų ir atrakcionų parkus, kurortus ir paplūdimius , energetikos sektorių, vaikų neformalų ugdymą ir jo specialistus, suaugusiųjų apmokymus, akcijų biržas, žaidimų kūrėjus, azartiniuss lošimus, bigfarmos pardavimus ir pajamas.  Galimi šių sričių ryškiausių asmenybių išėjimai iš gyvenimo, ligos ar finansiniai-darbiniai-buitiniai sunkumai. Šiose srityse vyks itin reikšmingi įvykiai, kuris sąlygos ilgalaikius pokyčius. Užtemimo periodu šiose srityse galimi įvairūs nauji vėjai, popierizmai, privalomi komercializuoti dokumentai ( Galimybių pasai, Europos žalieji pasai) 

Po Lietuvos dangumi Užtemimas stipriausiai palies įvairiais  moderniais pokyčiais , naujovėmis, atsinaujinimu, bet ir finansiškai bei teisiškai kvailokais sumanymais,apgaulėmis ir gudriomis machinacijomis : 

Ligonines,ligoninių personalą ir sistemą; Socialinę rūpybą; Sanatorijas; Neįgaliųjų draugijas; Labdaros ir rėmimo fondus; STT; Interneto tinklą ( jame daug naujokų, naujų vardų;  itin reikšmingų žinių, naujovių, bet ir sukčių bei melagienų); visų lygių konsultantus ir koučerius; Kalėjimus ir Pataisos kolonijas; Globos ir senelių namus; Aplinkosaugininkus, susijusius su nac. draustiniais ir rezervatais ; Vienuolynus ir Ašramus;  Vyriausybės  komunikaciją ( klaidos ar melai, naivumas), VIP‘ų pajamas ( vieni randa naujus pajamų šaltinius, kiti nuskursta),  Psichiatrines ir psichodispanserius; mafijines struktūras; netradicinę mediciną. 

Dauguma Lietuvos gyventojų susidurs su netektimis, nesekmėmis, klaidomis dėl nežinojimo ar neišmanymio, praradimais ar išėjimais, dingimais , emigrantais ir emigracijomis  ( mokytojų, pažįstamų,bendramokslių,kaimynų,patarėjų), kaliniais, psichopatais ar šventaisiais. Dažnai situacijose teks susitaikyti su realybe, kažkam nusileisti,  laikinai nuslopinant didelius norus ir troškimus. Tuo pačiu bus daug netikėtų atradimų ir paslapčių įminimo, savo ankstesnių klaidų ir netekčių įprasminimo, sąlyčio su paranormaliais, antgamtiniais, sakraliais dalykais. Galimi stichiniai oro reiškiniai ( pvz – vasario sniegdribal vasarinė kruša ir pan.)

Užtemimo įtakas stipriausiai pajus 

Dvyniai gimę birželio 1-20 dd  Jie šio užtemimo varomoji jėga ir centriniai asmenys, jiems tenka daugiau nei kitiems išbandymų ir reikalų, susijusių su naujomis patirtimis  kūryboje, reklamoje, vaikų ir mylimųjų reikaluose, laisvalaikio ar renginių sumanymuose, nacionalinių interesų gynyboje  ar išdavystėse( B.Džonsonas, R.Trampas, R.Paksas, A.Armonaitė)

Dyniai pagal ASCendentą . Jiems – pavojai gyvybei , kūnui ( biosistemai), įvaizdžiui ar geram vardui ir jų turtui  bei nuosavybei dėl “blondiniškumo”, lengvabūdiškumo, neapdairumo, patiklumo, dėl skubėjimo, dėl neatsargių bei per daug laisvų  pasisakymų,  dėl intuicijos  ir mamų nesiklausymo.

Dvyniai gimę birželio 1-20 dd  Jie šio užtemimo varomoji jėga ir centriniai asmenys, jiems tenka daugiau nei kitiems išbandymų ir reikalų, susijusių su naujomis patirtimis  kūryboje, reklamoje, vaikų ir mylimųjų reikaluose, laisvalaikio ar renginių sumanymuose, nacionalinių interesų gynyboje  ar išdavystėse( B.Džonsonas, R.Trampas, R.Paksas, A.Armonaitė).Užduotis : gudriai, mobiliai ir išmintingai, operatyviai ir išradingai  ieškoti naujų galimybių teisiškai ir finansiškai nepalankioje terpėje, nepasiduodant depresuojantiems, suklaidintiems ar apgaulingiems partneriams bei užslaptintiems konkurentams.

Mergelės, gimusios rugsėjo 1-21 ir Mergelės ASC. . Užtemimas palies jų reputaciją ir organizaciją, vadybinius gebėjimus, karjerą, socialinę padėtį, santykius su vadovais ir darbdaviais,  profesinius orientyrus,  pakreips Likimą ir karjerą vienokia ar kitokia, bet  nauja kryptimi. Greičiau, bus sugrįžta  prie pašaukiminių dalykų, į  senas pareigas, į anksčiau nepastebėtas ar mokykliniame amžiuje neatrastas profesijas. Galima lengva, svaigi prof. sėkmė ir iškilimas arba – priešingai –  greitas nuosmukis, kritimas iš aukštybių,  nelauktas Likimo smūgis dėl klaidingų pasirinkimų, per skubėjimą,  dėl neatsargaus veiksmo ar melo. Užduotis: draugiškai  sutarti, daugiau kalbėtis  su  darbdaviais ir vadovais, jiems kažką siūlyti,  palaikyti ir įkvėpti neformalius lyderius bei vadovus, keisti organizaciją, jei joje nėra kilimo galimybių, pristatyti  savo gebėjimus ir žinias, tyrimus –  aukštesniame lygmenyje

Žuvys, gimusios kovo 1-21 dd.Užtemimas palies jų turtus, nuosavybę, šeimą, artimuosius giminę, tėvus,  praeitį, gyvenamą vietą, karminius dalykus.  Galimos lengvabūdės operacijos su NT, sugrįžimas iš emigracijos gimtinėn,  smulkaus privataus  verslo bankrotas ar  sėkmingo verslo pradžia bei esamo plėtra. Sutinkami karminiai žmonės ar  žmonės iš praeities. Užduotis:  atrasti ar kloti naujus ilgalaikius pamatus, kurie suteiks daugiau laisvės, renovuoti būstą ar susitvarkyti popierius, kurie užtikrintų būsto perspektyvų garantijas. Keisti esamus santykius su šeimos nariais, jei jie  paniuro rutinoje. Pasirūpinti tėvais, laikytis saugumo  vandenyje, maksimaliai teisiškai apsidrausti ( pasigilinti į sutartis, objektus) įsigyjant, nuomuojant ar keičiant  būstą, keičiant gyvenamą šalį, kažką nuomuojant, apsibrėžiant savo teritoriją.

 Užtemimo veikiantys asmenys, energijų nešėjai (globaliai) : 

Visi Dvyniai;  taip pat patyrę, nepriklausomi, profesionalūs, ekstrasensoriški ar  turintys išslaptintos informacijos Vandeniai; ryžtingi, išmintingi, švietėjiški , mokytojaujantys, konsultuojantys Vėžiai ( priešinasi valdžios mafijinėms strategijoms, apsaugo kitus nuo fatališkų klaidų, engimo); taikūs, išsilavinę, geradariai, šeimyniški Vėžiai; blogiukai -nepriklausomi-patys sau-bestuburiai- neatsakingi- nepatikimi laisvamaniai privatininkai Taurai ( jų veikla daug kam – į žalą; jie savavališkai  mėgina stabdyti progresą ir  pažangių jėgų vienybę bei  išlaisvinančius socio-sprendimus ); turintys didžiausias valdymo ar magines galias Ožiaragiai; klaidinančios , apatiškos, fatalistiškos Žuvys;  bendruomeniškos, dosnios, populiarios Žuvys ( jos veda į didžiausią sėkmę)

Saulės naujienlaiškis

Prenumeruok Saulės naujienlaiškį ir gauk AKTUALIAS naujienas!

Meniu
Horoskopas.lt