Saulės horoskopai

Žemiškus dalykus reikia pažinti, kad juos pamiltum, dangiškus - pamilti, kad pažintum (B. Paskalis).

INTERNATIONAL SOCIETY FOR ASTROLOGICAL RESEARCH

2020 birželio užtemimas: sveikata ir gyvensena viruso pavojuje, o finansų/rinkų/išteklių aktyvus perskirstymas – po medijos dūmų uždanga

2020 m. birželio 21 9:41   Vilniaus laiku  per Jaunatį  ir Vasaros lygiadienį  įvyks  žiedinis ( kaip karūna ) Saulės užtemimas  Vėžio ženklo 1-ame  laipsnyje ( 0 laipsnių 21 min). „Užtemimo koridorius“ : nuo 2020/06/05  iki  07/05.

Užtemimas stipriau pasireiškia įvairiais gamtiniais  ir soc. kataklizmais tuose Žemės regionuose, kur yra  matomas, pro kuriuos praslinks vadinamasis  Saulės  užtemimo „šešėlis”. Užtemimo šešėlis palies, o užtemimo žiedinė dalis bus matoma  Afrikoje ( ypač rytinėje jos dalyje), Pietų bei pietryčių Azijoje. Matysis Konge, CAR, Sudane, Etiopijoje, Eritrėjoje, Jemene, Omane, Pakistane, šiaurės Indijoje, Kinijoje. Matomiausia fazė ties Indijos ir Kinijos siena. Užtemimo dalinė fazė matysis visoje Afrikoje, Europos pietryčiuose, visoje Aziijoje, Indonezijoje, šiaurės Australijoje, Indijos vandenyno šiaurinėje dalyje ir Ramiojo vandenyno vakarinėje dalyje.        

Užtemimas bus lydimas 2-jų Mėnulio užtemimų. Birželio 5d įvyks  pusšešėlinis Mėnulio užtemimas 15 Šaulio laipsnyje. Liepos 5d įvyks pusšešėlinis  Mėnulio užtemimas 13 Ožiaragio laipsnyje.           

Birželio 21 d Saulės užtemimo poveikio, įtakų periodas : nuo 2019 Kalėdų    iki 2020 gruodžio vidurio . Apogėjaus taškas (viršūnė) ,2020 m pavasarį prasidėjusių reiškinių  ir aplinkybių pikai, lemtingi  individualūs sprendimai  daromi  – 2020 birželio antroje pusėje . Lūžio taškas, kai aplinkybėse ėmė dominuoti  birželio  užtemimo temos, o praėjusio kalėdinio užtemimo Ožiaragyje temos nugeso – 2020  kovo 19.

Užtemimo saroso serija: 3N 

Birželio Saulės užtemimas  trečiąsyk suaktyvins Vėžio-Ožiaragio ašį, kuri  jau aktyvi visus 2018-2020 metus. Taip pat suaktyvins Rahu-Ketu mazgus, taigi užaštrins karminių skolų ir  naujos karmos kūrimo krypčių temas.  

Filmai, kuriuose ryškiai atspindėtos užtemimo situacijos ir temos:

Asistentė https://www.imdb.com/title/tt9000224/?ref_=nv_sr_srsg_0

Motušės Kiusters pakylėjimas https://www.imdb.com/title/tt0073424/?ref_=nm_flmg_wr_22

Jonukas ir Grytutė https://www.imdb.com/title/tt9086228/?ref_=nv_sr_srsg_0

Manta Ray https://www.imdb.com/title/tt8837018/?ref_=nv_sr_srsg_0

Iš Afrikos https://www.imdb.com/title/tt0089755/?ref_=nm_flmg_act_73

Zuleicha atmerkia akis https://www.imdb.com/title/tt11012384/?ref_=nv_sr_srsg_3

Bilieto kaina https://www.imdb.com/title/tt7293920/?ref_=nv_sr_srsg_0

Panelė Hokusai https://www.imdb.com/title/tt3689910/?ref_=nv_sr_srsg_0

Tobula auklė https://www.imdb.com/title/tt7600706/?ref_=nv_sr_srsg_1

Renata FontĖ https://www.imdb.com/title/tt6479500/?ref_=fn_tt_tt_1

Svarbiausia – mylėti https://www.imdb.com/title/tt0073155/?ref_=nv_sr_srsg_0

Baseinas https://www.imdb.com/title/tt0324133/?ref_=nv_sr_srsg_0

Kaimynų langas https://www.imdb.com/title/tt8163822/?ref_=fn_al_tt_1

Babetės puota https://www.imdb.com/title/tt0092603/?ref_=nv_sr_srsg_0

Astrologinės Užtemimo ypatybės.

1.Saulės/Mėnulio – Rahu Dvyniuose (nauja karma) jungtis. Užtemimo energijos kreipia visus naujom kryptim gyvensenoje/darbovietėse/buityje/sveikatoje. Šios kryptys individualios, susietos su Rahu padėtimi gimimo horoskope.

2. Saulė/Mėnulis jungiasi su  žvaigždėmis  Betelgeize ir Menkalinan.

Jų įtakose galimi  pozityvūs reiškiniai :

 pasiekimai sporte/teisinėje srityje/karyboje; visuomeninėje veikloje   populiarumas ir išaukštinimas, pažanga švietime ;  greita ir  lengva sėkmė-šlovė, staigūs  puikūs  rezultatai  bet kurioje veikloje. Žaismingas produktyvumas, kolosalios jėgos,   energijos perteklius . Šių  dienų darbai-poelgiai turės tvariąsias  gilias/amžinas prasmes, ilgalaikę tąsą . Šansas sublizgėti  menuose&moksluose.  Sustiprėja įžvalgos, daromi   ar sužinomi atradimai  mistikoje, ezoterikoje. Vyksta nesustabdomi energingi  proveržiai  pirmyn.   Įžvelgiama ir atskleidžiama kitiems  reiškinių gilioji esmė,  permąstomos gyvenimo prasmės . Išauga   susidomėjimas  soc.ir švietimo dalykais. Sustiprėja  pasitikėjimas savimi,  plėtojasi produktyvi  kūryba, auga  mat.gerovė, populiarumas, įdomios  kelionės, sėkmė moksluose/ž.ūkyje/ naujovėse. Atsiranda didesnė judėjimo laisvė. Daugiau pozityvo atrandama  santuokoje, partenerystėje. Susivaldžius, išlaikant discipliną ir atsispiriant pagundoms   – palaima,išsaugotas soc. stabilumas

Jų įtakose galimi negatyvūs reiškiniai :

 Įtampos meilėje, aistros,  depresijos, gėla, pykčiai  ir nuožmaus įtūžio  netikėti proveržiai , klasta, ūmūs susirgimai, įniršis, kritimas nuo viršūnių-laiptų, gaisrai-nudegimai, fin. krachas, nuostoliai, krizės, žlunga karjera ir reputacija,  smurto  ir užpuolimų  grėsmės;  kritimas iš viršūnių; staigus nuskurdimas;  akių ligos, staigus apakimas, akių sužeidmai,  daug ligų ir staigių mirčių; netikrumas ir chaosas, svyravimai versle Pagunda prasisukti  per išdavystę, klastingą išdūrimą . Įklimpus į niekalą ar besaikius malonumus užkraunama sunki našta artimiesiems. Buvimas šešėlyje, antraplaniai vaidmenys. Užplūsta gėda.Atsiveria  ir kraujuoja senos žaizdos kūne ir sąžinėje. Ligų škvalas. Daug, avarijų, stichijų, potvynių, smurtinių mirčių . Nuosmukis finansuose, gerbūvio kritimas.     

3.Saulės/Mėnulio –Marso/Neptūno kvadratas

Naujos veiklos daigai yra  labai silpni, nesusieti su garantuotais uždarbiais/pajamomis, per ankstyvi, dar nesuprantami, „nesuvirškinami“  ir galbūt dar nereikalingi daugumai, todėl apšmeižiami, klaidingai interpretuojami arba išvis ignoruojami   . Įsigalėję psichologiniai stereotipai ir tradicinis mąstymas, vartojimo/valgymo/bendravimo  įpročiai/ finansiniai motyvai/kažkieno apkalbos/bendravimo klaidos ir nesusipratimai/ neapibrėžti norai ir klaidingi vertinimai/godumas/ fin. apetitai    „skandina“ naujus sveikuoliškus daigus santuokoje/ darbe/gyvensenoje/ partnerystėje. Kažkieno psichomanipuliacijos ir melai kenkia sveikatai, sužlugdo  pozityvius visuomeninius ir privačius pokyčius, gyvybiškai svarbių  paslapčių atskleidimus.    

4. Marso-Neptūno jungtis Žuvyse

Daug melo ir apgaulės informacijos srautuose.  Neveikia kritinis mąstymas, o aklai tikima tuo, kas rašoma ar sakoma, dėl to psichomanipuliatoriaims ir feikinių žinių skleidėjams – palankiausias laikas trombuoti protus bet kokiomis nesąmonėmis ir pramanais. Užtat intuicija ir nuojauta kontaktuose, žinių srautuose orientuojasi neklystamai . Bendraujama, komunikuojama su kaukėmis, virtualiai, per distancijas ar užsislėpus.Apgaulingos naujos pažintys. Stipri nostalgija (iki priklausomybės ir nekontroliuojamų troškimų ( nekontroliuojmi apsipirkimai – kai perki, ne ko reikia, o kažko tuo metu iki pamišimo užsinori.

 5. Merkurijus ir Venera –atbuliniai.

6. Atbulinių  Jupiterio-Plutono-Saturno jungtis

7. Saturno-Urano kvadratas.  

8. Merkurijaus – Chirono  kvadratas.

 Australės astrologės B.Bredi  interpretacija  (papildyta mano  pastebėjimais )šios serijos užtemimams: 

Užtemimo ypatybės – apribojimai, blokai, sulaikymai, pažabojimai, užtvaros ir draudimai,  išsiskyrimai, atsiskyrimai ir iliuzijos ( klaidingi, menami įsivaizdavimai). Užtemimo įvykiai užblokuoja žmogaus veiklą  ir pasirinkimus. Užsiblokavęs, kompleksuotas ar izoliuotas žmogus linkęs  neteisingai įvertinti savo jėgas ir esamas aplinkybes, dėl to aktyvus veiksmas dažniau veda į lemtingas klaidas. Teisinga  saugiai perlaukti, turėti stiprius užnugarius, prisiglausti saugioje užuovejoje,  vengti ryžtingų ir aktyvių veiksmų, kol užtemimas nepraeis.“          

 Analoginiai  pokyčiai ir  juos  lydinčios aplinkybės  dėliojosi, vyko cikliškai: 1966 pavasarį-vasarą,1984 pavasarį-vasarą , 2002  pavasarį-rudenį.    

Užtemimo simbolika pagal Redjarą:

„JŪREIVIS, KELIANTIS NAUJĄ VĖLIAVĄ VIETOJ SENOS“ Radikaliai keičiasi  ankstesni įsipareigojimai ir nusiteikimai, vietoj senų atsiranda naujos kryptys,iškabos, orientyrai, idealai. 

Kaip teisinga elgtis šio užtemimo aplinkybėse:

SAUGOTI SVEIKATĄ, MEDIKUS ir DABO VIETĄ,kokia ji bebūtų. Nebijoti parodyti silpnybių, išverkti ar „išmiegoti“ užgriuvusias negandas ir stresus. Elgtis maksimaliai saugiai  ir  nedaryti staigių judesių, nepasiduoti nepatikrintai informacijai ar kažkieno įtikinėjimams /fantazijoms  asmeninės sveikatos,  darbo,  įsidarbinimo, reikaluose.   

Taikiai ir gerietiškai gerinti bendravimą su giminėmis, tėvais, šeima. Tapti užnugariu mylimiems sutuoktiniams, dėl jų kažkiek pasiaukoti. Pabėgti , atsisakyti partnerystės  susitarimų , nutraukti sutartis, kurios smaugia ir varo iš proto, atima visas jėgas. Nebijoti oponuoti vadovams, kurie smenga, yra įstrigę praeityje, nepajėgūs vadovauti ar  prislėgti nesėkmių inercijos.    

Susitvarkyti buitį[SJ1] , koreguoti, pertvarkyti darbo santykius, pasirūpinti naminiais gyvūnais( jų apsauga nuo ligų, traumų ir  žvėrių užpuolimų), aktyviau sveikatinti kūną, SAUGOTI SVEIKATĄ, kreiptis pagalbos ( skųstis) į tarnybas, policiją, kariuomenę, medikus susidūrus su anomaliniu teroru ar anomalinėmis stichijomis. Nerizikuoti sveikata be reikalo per sudėtingose oro sąlygose, stichijose ar per sunkiose užduotyse.

Pasikliauti intuicija,  kūno ženklais ir net sapnais, o ne profesionalų  neginčytinais nuosprendžiais. Paleisti emocijas, nebijoti rodyti emocijų. Būtent emocnės reakcijos tiksliai signalizuoja traumas, užtvaras, kurias atėjo metas griauti, peržengti ar  apeiti iš tolo.   

Trumpos pastabos,kaip šis užtemimas įtakoja Lietuvą:

Visuomeninis lygmuo po LT dangum:

 Medicinoje – kosminis, fantastinis  šuolis  į technolog.pažangą, apsirūpinant ir ateičiai naujausia technika, įdiegiant tvarią infomainų sistemą. Medikai vieninteliai  sako tiesą ir tuo verčia judinti užpakalius valdiškas tarnybas, atmerkia akis visuomenei,  garsina valstybę ( na tikrai Lietuva puikiai suvaldė koronos plitimą, kone geriausiai iš visų – tik medikų  socialinio pilietiškumo pastangomis) ,  revoliucingai  kaip lazeriu  nušviečia kas yra kas valdžioje, suprogresina ir žurnalistus mokslinėmis žinioms.Geranoriškų  ir suinteresuotų politikų slaptų susitarimų-pokalbių dėkakol kas POPIERIUJE pakyla algos, POPIERIUJE kyla ekonominiai rodikliai ir dalinamos išmokos.

Prekybcentriai ir gamintojai užkalba dantis valdžiai ir gauna  lengvai sau bonusų, kad greitai atsigautų (smulkieji verslai be laisvadienių aria kaip juodi jaučiai per skausmus ir ligas ) . Sparti ir moderni  švietimo sistemos pažanga, kuri atsiliepia varginančiais krūviais ir vergišku darbu tėvams ir vaikams.  Jaunimas daro vaikus ir perka NT.

Šou ir kinas suvienija pajėgas ir, baiminasi dėl rytojaus ir  bado,  užspaudžia savivaldybes niekiniais grandioziniais projektais. Staiga sustabdomi stadiono, meno įstaigų, vaikų stovyklų, kurortinių  ir pramogų parkų zonų statybos, projektai.  Sėkmingai plėtojasi  ir reklamuojasi energetikos ūkis.Žemdirbiai  ir statybininkai atostogauja, pramogauja ir remia karantinuotą grožio bei renginių, kurortų sektorių.  

Nuslėptas susirgimų ir smurto proveržis, mirtys ir suicidai kariuomenėje.  Žurnalistikoje iškyla jauni, protingesni ir šviesesni veidai-vardai.  Smarkiai pagerėja transporto, susisiekimo  organizavimas ( ačiū tiems, kas išlaisvino Liepkalnio žiedą nuo kamščių paprastu Žiediniu sprendimu) . Darbininkai ir tarnautojai, pareigūnai ir sportininkai, paslaugų teikėjai sparčiai sąmoningėja , išsilaisvina iš viešryšių pasakų,  išsipažįsta, atvirauja, serga depresijomis, skiriasi.  Bujoja ir smurtauja alkoholikai ir psichniai vyrai.Vyresnio amžiaus žmonės netenka darbų , jauni perspektyvūs vadybininkai ar pavaldiniai gauna fantastiškus karjeros pasiūlymus, liftu pakyla pareigose ar gauna netikėtas Likimo malones ( pasveiksta,išsilaisvina iš nemielų stagnuojančių darboviečių).

Ministerijos, fondai slapta melžia Valstybės iždą , gauna didžiules nuslėptas premijas ir priedus, išmokas, apvaginėja mokesčių mokėtojus Versle – chaosas ir šešėlis, slepiamos   kovos dėl skolų ir dividendų. Nuslėpta nusikalstamumo, vagysčių   banga. Suklesti , dalinasi rinkas šešėlinė prostitucija, narkotikų verslas.  Politikai bijo, intriguoja ir slapstosi , bėga nuo sprendimų, susijusių su darbuotojų apsauga. Valdžia žaidžia dvigubus  reklaminius žaidimus.Jauni išmanūs ir vikrūs vadybiniai kadrai valdžioje, palaikomi socialiai mąstančių  valdininkų/pavaldinių, išveda valstybę į aukštesnį  demokratiškesnį lygmenį. Nauji šviesesni vėjai Vyriausybėje.

 Seni turtuoliai ir bankai verkia, tirta iš baimės, traukiasi lyg Šagrenės oda, atleisdami darbuotojus.  Sparčiai iškyla nauji, progresyvesni, apgauling, bet su šešėliniais politikais ar vip‘ais susiję  bankai. Iškyla ilgam  ir naujas madas diktuoja  nauji išmanūs turtuoliai iš IT ir prekybos sektorių. Visos įmonės patiria  pasaulinio masto šoką: vienos po jo sparčiai reformuojasi ir vystosi stabilumo kryptimis, kitos  baliai susigūžia, rauda  ir atleidinėja darbuotojus, slepiasi nuo klientų ir užsakovų.  

 Privatus lygmuo po LT dangum:  

 darbas pradžioje sustoja,  apima depresija, po jos vieni sparčiai kimba į darbus ir siekia  soc. ir prof aukštumų, atsiskleidžia  naujomis spalvomis netikėtose srityse, o kiti taip  ir pasilieka sąstingje, depresijoje.Atsiranda seni  pamiršti draugai, atgimsta  šilti jaukūs, erotiniai jausmai santuokoje  arba  ( jei ji formali) ieškoma naujų ar  reanimuojami seni meilužiai. Randami nauji, įdomesni  pajamų  šaltiniai. Smarkiai nušviesėja mąstymas, tampa draugiškesnis, paprastenis bendravimas. Visisusirūpina brolių ir sesių, kaimynų elgesiu, likimais, pasiekimais, karjeromis. Tėvai  pluša stengiasi, kovoja  dėl vaikų. Smurtiniai tėvai  masiškai nebaudžiami skriaudžia, muša vaikus. Nėštumo ir gimstamumo ( ypač vėlyvo amžiaus) bumas. Sutvarkoma buitis. Visų gyvesnenos verčiasi aukštyn kojom: vieni susiduria su katastrofiškais apribojimais, dykra, stygiais  buityje, kiti – priešingai – nuosekliai ir kokybiškai susitvarko buitį ir ūkį, jų gyvenimo kokybė  žaibiškai pagerėja.  Graudūs, nutylėti nuostoliai ir išlaidos dėl kelionių ar tarpt renginių. Vienų santuokos gerėja ir progresuoja kaip ant mielių, žaibiškai  kosminiais greičiais. Kitų santuokose – bjaurios  krizės dėl kreditų, išdavysčių, depresijų, nekontroliuojamų verslų, depresijų.   

Užtemimo įtakas stipriausiai pajus 

Vėžiai pagal ASCendentą. (Veryga, Karbauskis )  Jie intuityviai teisingai, tegu ir juokingai, neformaliai, isteriškai reiškia nuomonę, kuri aplinkai  rodo saugesnes išeitis,amortizuoja pavojus, paskatina  išsilaisvinti iš smurto, iš engimo ir  priespaudos ir žalingų ydų bei priklausomybių. Užduotis: saugoti ir ginti įvaizdį, vardą, sustprinti asmenines apsaugas, pasirūpinti fizinio kūno saugumu, nerizikuoti fiziškai  be didelio reikalo.

Vėžiai, gimę 06/21-07/01 ir Dvyniai, gimę 06/16-21 . Jiems teks daugiausia emocinių ir psichologiškai sunkiai pakeliamų krūvių, džiaugsmo ar skausmo ašarų ir sielovartų, nerimastingų, painių aplinkybių,  kuriose teks intuityviai „šuniuku“ , su pagalbinėm neformaliom, neįteisintom priemonėmis adaptuotis, įveikiant asmenines baimes ir konfliktuojant, kovojant  su artimiausios aplinkos/kaimynų/mokytojų/moterų saviapgaulėm, manipuliacijomis, melais, kažkieno  šventu ar tyčiniu melu/šmeižtu/klaidingais  įsitikinimais/atgyvenusia mąstysena, su transporto/turizmo/ švietimo/komunikacijos slapukavimais ar nešvariais bandymais pasipelnyti/apgauti.   Jie yra šio užtemimo programų pagrindiniai katalizatoriai, režisieriai, veikiantys asmenys, žaibolaidžiai, fėjos ir laumės, taikos kariai ir intrigantai.

Ožiaragiai , gimę 12/22-01/12 . Užtemimas palies jų santuoką, terpę, konkurentus ir partnerius. Užduotis: pasirūpinti/ pridengti sutuoktinius, sutelkti sąjungininkus;  itin atsargiai, apdairiai ir taikiai  elgtis viešumoje,vengiant atviros konfrontacijos su oponentais.  

Šauliai, gimę 12/17-22. SU  skausmingai palies jų  verslus, rėmėjus, santaupas  ir investicijas, paskolas. Dėl to Šauliai tampa  ypač smurtiniai, karingi ir konfliktiški, provokuoja karus ir gelbėja skęstančius artimuosius.    

Avinai, gimę 03/22-04/02. Užtemimas palies jų  turtus, nuosavybę, šeimą, giminę,  praeitį. Užduotis: apsaugoti turimą nuosavybę, apdrausti namus,  šeimos narius, pasirūpinti tėvais, laikytis saugumo  vandenyje, maksimaliai apsidrausti ( pasigilinti į sutartis, objektus) įsigyjant, nuomuojant ar keičiant  būstą.

Žuvys, gimusios 03/17-22 . Su palies jų vaikus, mylimuosius,  atostogas, laisvalaikį. Galimos pavojingos atostogos ar fatališka meilė, intensyvus kūrybos proveržis; vaiko gimimas ar praradimas; tarnybiniai romanai;  itin dvasingos šventės. Reklama arba antireklama. Užduotis: nerizikuoti meilės avantiūrose ir atostogose, grožio procedūrose; pasaugoti vaikus,       

Svarstyklės, gimusios 09/23- 10/12. Užtemimas palies jų reputaciją, karjerą, socialinę padėtį, santykius su vadovais ir darbdaviais,  profesinius orientyrus, pakreips Likimą vienokia ar kitokia eiga.  Užduotis:  jautriai, draugiškai  taikytis prie darbdavių, vadovų poreikių ( arba keisti organizaciją), jei prsisitaikyti ir ,susitarti neįmanoma.    

Mergelės, gimusios 09/17-21. Su palies jų draugiškus ryšius , gali atgyti seniai užmirštos vaikystės draugystės ar atsirasti itin geraniriški draugai, o dabartiniai draugai ir savos draugijos gali užtrenkti duris.  Keisis planai, teks mažinti projektų apimtis, telkti grupes, įsijungti į politiką ar visuom.veiklą. Jaudins ateities baimės. Užduotis: neviešinti asm. planų, ginti ir apsaugoti draugus nuo išorės pavojų     

 Užtemimo veikiantys asmenys, energijų nešėjai globaliai :

Vėžiai, Ožiaragiai,  Žuvys,  Taurai, Dvyniai,Vandeniai


Saulės naujienlaiškis

Prenumeruok Saulės naujienlaiškį ir gauk AKTUALIAS naujienas!

Meniu
Horoskopas.lt