Saulės horoskopai

Žemiškus dalykus reikia pažinti, kad juos pamiltum, dangiškus - pamilti, kad pažintum (B. Paskalis).

INTERNATIONAL SOCIETY FOR ASTROLOGICAL RESEARCH

2019 m Kalėdinis užtemimas Ožiaragyje: Žvilgsnis arba žingsnis atgal, į praeitį ieškant galios ištakose

2019 m Kalėdinis užtemimas Ožiaragyje: Žvilgsnis arba žingsnis atgal, į praeitį (per tai pasiaukojamai ištaisomos klaidos,semiamasi stiprybės iš šaknų , arba degraduojama,  kažkas prarandama,  papuolama  silpnybių, smurtinių struktūrų vergijon )  

2019 m. gruodžio 26 d 7:14 Vilniaus laiku   per Jaunatį vyks  žiedinis  Saulės užtemimas  Ožiaragio ženklo  4 laipsnyje. Tai bus trečiasis iš trijų Saulės užtemimas 2019 metais ( vyko jau  – sausio 6 d Ožiaragyje ir liepos 2 d Vėžyje).Sekantis užtemimas Ožiaragyje vyks tik 2029 m

Užtemimas stipriau pasireiškia įvairiais gamtiniais  ir socialiniais  kataklizmais tuose Žemės regionuose, kur yra  matomas, pro kuriuos praslinks vadinamasis  Saulės  užtemimo „šešėlis”. Šįsyk užtemimo fazė praeis  – Arabijos pusiasalyje, JAE, Omane, Arabijos jūroje, Indijos pietuose, Šri Lankos šiaurėje, Sumatroje, Singapūre, Filipinų salyno pietuose. Intensyviausia fazė bus matoma Singapūre.  Dalinės fazės bus matomos beveik visoje Azijoje( išskyrus Turkijos vakarus), Afrikos rytuose, Australijos šiaurėje ir vakaruose, Indijos vandenyno šaurinėje ir Ramaus vandenyno vakarinėje dalyje,

2019 gruodžio užtemimo poveikio, įtakų periodas : nuo 2019 liepos pradžios iki  2020 birželio.Apogėjaus taškas (viršūnė) ,2019 vidurvasarį prasidėjusių reiškinių  ir aplinkybių pikai, lemtingi  individualūs sprendimai  daromi  – 2019 m Kalėdų laikotarpyje, sausį.

Lūžio taškas, kai aplinkybėse ima dominuoti  ateinančio, 2020 birželio užtemimo temos, o gruodžio  užtemimo temos nugęsta – 2020  kovo 22d.

Užtemimo saroso serija:3S.(nr 132) 

 Analoginiai  pokyčiai ir  juos  lydinčios aplinkybės  dėliojosi, vyko cikliškai:,1983 rudenį , 2001 gruodį

Saulės užtemimai vyksta poromis su Mėnulio. Mėnulio užtemimas vyks  sausio 10 d Vėžio 20 laipsnyje.

Rekomenduojami filmai , kur ryškiai atsiskleidžia užtemimo temos 

Paslėptas gyvenimas  https://www.imdb.com/title/tt5827916/?ref_=nm_flmg_dr_2

„Varnų kavartalas“ https://www.imdb.com/title/tt0057237/?ref_=nm_flmg_dr_22

 Džokeris https://www.imdb.com/title/tt7286456/?ref_=fn_al_tt_1

Plastiko vandenynas https://www.imdb.com/title/tt5203824/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

Žmogus grizlis https://www.imdb.com/find?ref_=nv_sr_fn&q=Grizly+man&s=all

Šlovės sparnai https://www.imdb.com/title/tt0098658/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

Vilkolakis https://www.imdb.com/title/tt7203520/?ref_=nm_flmg_dr_2

Brakonieriai  https://www.imdb.com/title/tt8144850/?ref_=fn_al_tt_1

Moteris narve https://www.imdb.com/title/tt0058283/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

Įvykis https://www.imdb.com/title/tt0061814/?ref_=nv_sr_7?ref_=nv_sr_7

Užtemimo simbolika pagal Redjarą:

Pasilinksminimas didelėje valtyje, kuri plaukia per žibintų apšviestą  ežerą. ( Siekiant grupinių tikslų gebama panaudoti natūralius ar kūrybinius išteklius, menus ar menininkus, reklamistus ir įvaizdžio kūrėjus, šou pajėgas)

Užtemimo interpretacija pagal B. Braddy:

 Netikėtai nutrūksta ryšys ar santykiai, bendravimas  su  kažkuo. Tikėtina,jog su  jaunesniu žmogumi ar amžiumi, ar patirtimi, ar pareigybėmis. Kažkas mus palieka ar net išduoda, išeina. Tai susiję su neatsargiu žodžiu, žinia, naujienomis ar pasimatymu, laišku, trumpa išvyka. Tas išsiskyrimas, išėjimas ar netektis vyksta dramatiškai, skausmingai, išmuša iš vėžių, palieka stiprią  trauminę žymę, verčia persiorientuoti, keistis ar patirti sukrečiančius, visuminius virsmus, kurie būtini, kad galėtumėm atsitiesti, išlikti, rasti naują įkvepiančią motyvaciją.             

N.Rerichas. Mokytojo priesaikas , 1947

Astrologinės Užtemimo ypatybės

Planetų  griežta, rūsti , neplaužiama ultrakonservatyvi, karminė ( nes Ketu įtakose) sankaupa Ožiaragyje ( net 5 planetos!) : Saulės-Mėnulio- Jupiterio ir Plutono-Saturno jungtys . 

Silpnas Merkurijus– peregrinas ( neveikia kritinis protas, visi mąsto šablonais-klišėmis, atkartoja ir ištransliuoja plačiai įtakingų autoritetų pateiktas mintis, žinias, lengvai pasiduoda masinei propagandai, patiki pletkais)

Agresyvus, kovingas ir kerštingas Marsas Skorpione.Pasireikš  kaip : nuožmi, nematoma, be taisyklių  konkurencija dėl lyderystės,  dėl valdžios; sąžiningos žiniasklaidos  reitingų augimas; stipriausių asmenybių ir intelektualų kova dėl pažangių reformų šir teisingumo pergalių švietime/komunikacijoje/ transporto ir ryšių/turizmo sferoje;  keršto-lyderystės konfiktai su vadovais  .

Pažeista, silpna Venera ( nėra vietos jausmams ir grožiui, jausminiai santykiai nepatvarūs, atsiribojus šaltai nuo to, ką myli ) .Veneros-Urano kvadratas. Marso-Saturno/Plutono – Neptūno bisekstilis. Užtemimo taškas ir Jupiteris jungiasi  su  asteroidais Folu ir Kuaoraru, konfliktuoja su Chironu.

Užtemimo taškas ir Jupiteris suaktyvina  Ketu temas ( Besileidžiančio Mėnulio mazgo) . Ir vėl, kaip prieš metus iš spintų iškrenta seni skeletai, iš  individualios ir kolektyvinės pasąmonės  išlenda seniai pamirštos  TRAUMOS, šmėklos ir praeities  šešėliai, nuslėptos ar nepastebėtos praeities pražangos, nežinomi ar nepelnytai pamiršti praeities herojai .Prievarta, spaudimu, griežta kontrole,ignoravimu  ar ultimatumais reikalaujama grįžti prie senos, vienvaldės  tvarkos , paklusti vieninteliam autoritetui. Revanšistai, šešėliniai  generolai, žvalgybų autoritetai, bet ir patyrę disidentai ir partizanai, mafijų tėvai, KOza nostros   pakelia ne tik galvas, bet ir vėzdais bei griežčiausiais reikalavimais, užlauždami rankas stumia  generalinį  centralizuotą planą/įstatymą ar režimą,  kuriam turi visi besąlygiškai paklusti. 

Sugrįžta trumpam  per istorijos spiralių atsikartojimą aba jėga bandoma sugrąžinti seniai pamirštas santvarkas, sanklodas, kontroliuoti prievarta ir totalia kontrole  žmonių pasirinkimus. Praeitis dabar galingai atauga iš šaknų, iš neišrautų kelmų.Nepriklausomoje Lietuvoje atgimsta jaunimui nežinoma Tarybinės Lietuvos dvasia . Ryškiausi pavyzdžiai: Brežnevo tipo pozuojantis, auksinėm juostom pasidabinęs tuščiakalbis Prezidentas su tarybinio įvaizdžio ir viešo elgesio žmona  . Stalino režimo įkurtos Rašytojų sąjungos ( totalitarizmo intelektualų gardo ) atstovai ir nostalgijose suakmenėję ar su sovietinėmis struktūromis susiję intelektualai ir kūrėjai ugningai gina stalinizmo lyderį ir ruporą, vidutinio lygio literatą P. Cvirką ( nieko ypatingo lieteratūrai nepaliko , kaip kiekviena vidutinybė puolė ir skundė talentingus). Ar apskritai  meno, literatūros žmogus kur nors ir kada nors siekė sukarinto , pavergto, okupuoto  barako prievaizdo pareigybių?!!!

Galimos didelio masto gąsdinančios  stichinės nelaimės , gamtos anomalijos –tai paskatins visuomenes kažką paaukoti  gyvensenoje dėl Žemės išteklių apsaugos. 

Ženkliai padaugėja skurstančių, pašalpų prašytojų, pabėgėlių. Jų problemimis pagaliau užsiima įtakingi politikai.

 Visos iniciatyvos  atsitrenkia į  NEPAJUDINAMĄ senų įpročių, atgyvenusių  senų sistemų, stagnuojančių  vadovų , akmeninių autoritetų SIENĄ ir IGNORAVIMĄ. Dėl finansinių motyvų ar vietos , kai stabdomos bet kokios naujovės , pažanga, ryžtingi žingsniai pirmyn. Jei neskubama ir susikaupus, atsakingai ir lėtai atraišiojami seniausi praeities karminiai  mazgai, galimas netikėtas išsilaisvinimas iš aklaviečių, ištrūkimas iš vidinių kompleksų ir sielos kalėjimų. IŠKUOPIAMA praeitis, surenkami  kadaise išmėtyti akmenys  ar atstumti artimiausieji žmonės.  

Galimi mistiniai  stabdžiai –  sunki trauma, operacija, darbo  ar mylimųju praradimas, vaikų netekimas, išdavystė santuokoje, draugų išdavystės ar išvykimai toli.  Tai – praeitų  senų pražangų karminis bumerangas, kurį  tenka priimti kaip  pelnytą bausmę. Šis užtemimas siunčia aiškius, materialius, nedviprasmiškus ženklus – kas mus  varžo, o kas yra patikimiausias užnugaris, angelas-sargas  gyvenimo sunkumuose ir nepritekliuose, kas mus atvedė į nesėkmių aklavietes ir kaip iš jų išeiti, kaip gydytis nuo beviltiškų ligų, vedančių į neišvengiamą invalidumą. Tiems, kas ilgai kentėjo, atsiveria nesavanaudiškos pagalbos vartai. Tiems, kas lipo per galvas ir engė, kas mėgino slapta užvaldyti svetimo brangenybes ar kito reputaciją, karjerą , nuopelnus , kas veikė grobuoniškai slapta, atstovavo šešėlinėms destruktyvioms jėgoms ar mafijoms – tiems užsitrenkia reikšmingos durys prieš pat nosį, atimama  tai, kas buvo brangiausia. Patenkama į stichines nelaimes, ligonines, kalėjimus.   

Sužinomos valdžios, vadovų paslaptys, išsisaiškinami seniai vykę kriminalai ar valdžios, visuomenės žymūnų, politikų  nusikaltimai, geradarystės, paslaptys.  

Sapnuose lanko reikšmingi protėviai ar mirę draugai, kurie globoja mūsų Likimus, yra nematomi angelai sargai , kurie gelbėja ir saugo tada, kai maldomis kreipiamės į aukštybes.

Neįprastai, patologiškai sulėtėja smegenų veikla. Didesnės rizikos: susitrenkti smegenis, susižaloti stuburą,  susilaužyti ar išsinarinti  kojas,susivaryti sąnarius, prarasti dantis, peršalti iki sunkių komplikacijų, neveiknsumo. Psichopatologiniais veiksmais išlenda senos traumos.   

Šio užtemimo metu primygtinai rekomenduojamos ilgesnės maldos ir meditacijos,  ind.terapijos per  spontanišką rašymą, tylą,  sąmoningą sapnavimą, pasninką ar piligriminius sunkius žygius į alkavietes ar šventvietes, į kalnus, laukinę gamtą.  

 Tipiniai  šio užtemimo įvykiai:

Radvilų, Lietuvos karaiškosios didikų giminės, paroda sostinėje. Nustatomi nužudytų partizanų palaikų tapatybė. Lazdynų ligoninės gydytojas – sovietinių mobingo tradicijų ir ydingo darbo organizavimo,  sisteminės smurtinės ir diktatoriškos vadybos auka. Masinės manifestacijos dėl  tragiškėjančių ekoproblemų, klimato kaitos, nepasitenkinimo valdžia.  Greta Thunberg – šio užtemimo veidas.  Išdavystės ar bepročiai, frykai, lūzeriai, marionetės  politikoje, kurie politiką paverčia beprotnamiu ar slogiu depresyviu farsu ( Pranckietis, Makronas, Tomaševskis).  Diskusijos dėl tarybuko P.Cvirkos paminklo, kurios prikelia iš užmaršties tarybinius papročius „liaudies smerkimo“ „“liaudies balso, ginančio žymų literatą“. Masiniai medžių kirtima viešose erdvėse, kurios buldozeriu plikinamos dėl vietos eurobiurokratų savanaudiško buko užsispyrimo ar įsisavinamų lėšų plano. Alytaus eko katastrofa, parodžiusi valdžios, valstybės neįgalumą. Premjero liga. Lavonai kalėjimuose. Masiniai kirtimai ir griovimai  paveldo erdvėse. Disidentė Venckienė kalėjime.  Negrįžtamai suniokotas kraštovaizdis su Zapyškio bažnyčia. Sušalę vietnamo pabėgėliai mafijinio airio treileryje. Orų anomalijos.

Užtemimo energijos  palies, suaktyvins, išjudins, suvienys, išgarsins, atves į  didelę ilgalaikę sėkmę ar amžiną prapultį, pastūmės į ilgalaikius strateginius sprendimus , paguldys į patalą ar pasodins į kalėjimą, stebuklingai išgelbės :  ekologus, disidentus, žvalgybininkus ( FSB, STT, KGB), ligoninių, psichiatrinių  ir kalėjimų  personalą, soc rūpybos struktūras, labdaros ir gamtosaugos fondus, žmones –angelus,  soc.tinklų ir web-industrijos žmones, vienuolijas, mediumus, skurdo terpes, vargšus, asocialus, priklausomybėse įstrigusius žmones. aiškiaregius,  sektų ar fanatikų sambūrius, atstumtuosius, sociopatus ir psichopatus, užslėptus manjakus, iškrypėlius, slaptus priešus.

Disidentas ir Lietuvos metraštininkas Albinas Kentra. V.Jocio foto

Užtemimo prognozės Lietuvos padangei ( užtemimas paliečia vadinamą katastrofų ašį)

Individualus lygmuo: Laimės būsenos, stebuklai,aplinka ( ypač Dvyniai, Vėžiai) verčia apsibrėžti, kas gi esame ir ko siekiame; ginamas savas renome ( užsitarnautas vardas) ,  grūdinamas/ esmingai kinta/formuojamas/ šlifuojamas  charakteris, kuriamas vardas  ,kuriam dabar  stiprias,ilgalaikes įtakas daro konkurentų sėkmė, sąjungininkų ir sutuoktinių palaikymas,  senų draugų ir grupių  spaudimas ar lojalumas. Visi susirūpina – ar pakankamai charizmatiškai ir įtaigiai, patraukliai atrodo ir teisingai elgiasi, daug dėmesio kreipia į aplinkos pastabas dėl išvaizdos, aprangos, pakuojasi ir formatuojasi į stilių, kuris patiktų ,antrai pusei, terpe ar padėtų ją susirasti, pataikytų į prof.terpės stilių.  Slegia  iki juodų depresijų vienatvė ar nepakeliamas nuovargis tuos, kurie neturi draugų, kolektyvų, antros pusės, ryšių su aplinka, kurie yra mirtinai užspausti ir užengti smurtinių sutuoktinių, konkurentų, partnerių užkrautos atsakomybės. Sutuoktiniai lipa ant galvos su naujos gyvensenos ar savo darbo/buities reikalais. Ženkliai pagerėja santykiai porose su stažu. Pakinta, išsiplėtoja teisinga linkme  komunikacija su grupėmis/draugais; atsiremiama į pasiekimų/karjeros/statuso praeitį (kai yra įsisąmoninama patirtis ex-pareigybėse);  rezultatyviai,  praktiškai, per per kliūtis, lėtai, bet ir sėkmingai  įgyvendinami seni planai/projektai/programos;  daugiau dėmesio ir pastangų skiriama tėvų/šeimos/giminių pasiekimaams/statusui / garbės nuopelnams , taip pat vaikų/mylimųjų/kūrybos  pripažinimui,įteisinimui;  rezultatyviai ir kryptingai vyksta vyksta sisteminės pertvarkos/krizės/virsmai  darbovietėse/veiklose/ sveikatoje/buityje;  išlenda  ir kiša pagalius į ratus , gąsdina seni konkurentai santuokoje.

Įvykinis lygmuo: gaisrai  ar elektros , ryšių sutrikimai namuose, savivaldose, netikėti svečiai-draugai namuose, atsiveria akys į praeitį, sužinoma genetinė/ genealoginė informacija; grįžimas  gyventi  pas tėvus, į kaimą, seną rajoną,  neperspektyvūs būsto sprendimai ( ateitis ar karjeros netikėtumai  parodys, kad to nereikėjo,  dabar įsigyto turto vertės kris). Stresai dėl finansų ar  technologijų darbe. Naujos perspektyvos veikloje, gyvensenoje, kurias trikdo  netikėtumai šeimoje, seni planai. Didelė sėkmė ir populiarumas naujoje veikloje, su naujais jaunais kolegomis. Į aršius privačius konfiktus su tėvais, giminėmis, dėl paveldo įtarukia ar yra įtraukiami draugai. Bjaurūs, konkurenciniai keršto konfliktai, agresijos protrūkiai   grupėse, draugų santykiuose, politinėse grupuotėse, visuom judėjimuose. Startuolių ir mažyčių parduotuvių/ gamintojų staigūs bankrotai arba startai (turint patyrusių politikų ar vadų užnugarį). Daug krizių, mirčių. Sėkmingos investicijos ir paskolos , dividendai už anksrtesnes ilgalaikes pastangas ir nuopelnus. Ir tt ir tt

STOCKHOLM, SWEDEN – AUGUST 28: Fifteen year old Swedish student Greta Thunberg leads a school strike and sits outside of Riksdagen, the Swedish parliament building, in order to raises awareness for climate change on August 28, 2018 in Stockholm, Sweden. (Photo by MICHAEL CAMPANELLA/Getty Images)

Kaip teisinga elgtis šio užtemimo aplinkybėse kiekvienam individualiai  

Užsiimti dvasinėmis praktikomis individualiai ( bet nepakliūti į sektas, į sociopatų nasrus). Atleisti  ar atsiprašyti draugų, išeiti iš ydingų draugysčių ratų, padėti draugams nelamėse, ligose, kažkiek pasiaukoti dėl draugysčių .  Neskubinti įvykių.Kantriai  ir ištvermingai laukti to, kas pažadėta, dėl ko buvo anksčiau susitarta. Remtis į sukauptas patirtis ir ankstesnius pasiekimus, išlaikyti bet kokia kaina turimą paveldą, sukauptą įdirbį, autoritetą. Išsaugoti bet kokia kaina pamatinius, šakninius dalykus, neišsirauti į niekur . Trumpam atsigręžti į praeitį,į žmones , kurie lėmė likiminius sprendimus, buvo didžiausia atrama ir apsauga nesėkmėse. Surefleksuoti, įsisąmoninti, kas yra jūsų tvirtybės, galios, ateities perspektyvų pamatas. Susitaikyti santūriai ir kantriai su tuo, ko negalite, ko neįmanoma pakeisti. Išmintingai ir širdingai priimti atskirtį, nesėkmę, praradimą ar nelaimę. 

Atsitraukti, jei  siūlomi ar gresiantys iššūkiai yra ne pagal jėgas , veda į  priklausomybę nuo šešėlinių grupių ar sociopatinių asmenų.Analizuoti didžiąsias gyvenimo klaidas. Konsultuotis su labiau patyrusiais savo srities profesionalais. Daugiau laiko skirti savityrai. Paklusti autoritetams, tradicijoms. Pasiaukoti dėl  visuotino garbės reikalo.

Išeiti, palikti, neatsigręžus bėgti iš  terpių, bendruomenių ir visuomenių, kuriose jaučiatės nuolat atstumti, neįvertinti, užengti, prislėgti, smukdomi, degraduojantys, iųduodantys savastį ir principus, idealus . Pripažinti klaidas. Atsiprašyti  ir palaikyti tuos, ką kadaise savanaudiškai atstūmėte ar sužlugdėte. Pasirūpinti neįgaliais, ligoniais ir vargšais, ypač SENOLIAIS, kažką paaukoti   tikriems ( nessteminiams ir nekomerciniams)  vienuoliams ar disidentams, tiems, kas nesavanaudiškai  stengiasi bendram labui, fonams ir labdaros draugijoms. Visi nori nenori kažką kažkam turės paaukoti, kas vertinama kaip karminiai kvitai. Susivokti savo giluminiuose noruose ir interesuose, atsisakant skubotos sėkmės ar  trumpalaikio beverčio bėgimo į niekur   dėl lyderystės  ar populiarumo.

Neeksperimentuoti, išlikti tradicijų ir susitarimų rėmuose.  Nedaryti staigių , spontaniškų judesių būsto , šeimos, akcijų  reikaluose. Įkvėpti vaikus, jaunimą šviesiomis ateities viltimis ir pozityvia filosofija.  Įnirtingai ir tikslingai pakovoti, negailint savęs, konkurencijoje dėl aukštesnės pozicijos ir statuso.   

Užtemimo įtakas stipriausiai pajus kardinalių Zodiako ženklų atstovai ir tie , kas turi planetas ar aktyvius astrogramos taškus  Ožiaragio 1-14 laipsnyje ir  Šaulio 24 -30 laipsniuose.

Ožiaragiai , gimę gruodžio 23-sausio 5

Jie bus ir pagrindiniai atpirkimo ožiai, ir centriniai įvykių režisieriai, motyvuojantys ar blokuojantys kitus. Jiems teks sunkiausios  atsakomybės  už kitų nesėkmes, klaidas. Veiks kaip Karmos baudėjai ar atpildo, autoriteto teikėjai, šešėliniai generolai. Jų verdiktai veiks  kitiems kaip reklama ar antireklama, kaip pakvietimas ar išmetimas iš darbų, kaip sąjungų ar skyrybų  postūmis. 

 Avinai, gimę kovo 21-31

Jų laukia lemtingas gyvenimo lūžis karjeroje , po kurio seks arba itin aukštos pareigos, ilgalaikis autoritetas ir  prieiga prie didžiulių finansų, – arba – kritimas nuo aukštų pasiekimų viršūnės ilgam, 20 metų žemyn. Moterimsi galimos vedybos , iškeliančios ant žymiai aukštesnio soc, laiptelio ar nubloškiančios nuo esamo. Visais atvejais reikia saugoti reputaciją,  veikti įstatymo rėmuose ir nesišakoti prieš vadus, turinčius didesnių valdymo galių, prieš profus, turinčius ilgametę patirtį.      

Vėžiai, gimę birželio 21-30

Laukia rimti išbandymai  ir padidintos atsakomybės viešumoje,  santuokoje, konkurencijoje. Galimos sunkios skyrybos, kur sąlygas  griežtai diktuoja antra pusė. Galimos  ilgalaikės vedybos ar partnerystė  su itin rimtu, atsakingu, rūpestingu ir patikimu žmogumi. Išnyra seni, patyrę ir nemarūs konkurentai, kurių autoritetas  ar prievartiniai, smurtiniai  veikimo būdai prislegia,gniuždo jautruolius vėžiukus. Pozityvu: atsiranda rimti, patikimi sąjungininkai, antra pusė tampa tvirta ir patikima atrama. Lemtingos sutartys.         

Svarstyklės, gimusios rugsėjo 23-30

Laukia rimtas išbandymas šeimyniniuose santykiuose, privačiose erdvėse, akistata su praeitimi . Galimas nuosavybės įsigijimas , namo statybos ar statybų nutraukimas, pabaiga, būsto praradimas, nutrūkę ilgam ar po konfliktų atsistatę  santykiai su artimaisias, tėvais.  Galimas sugrįžimas prie ištakų, prie starto linijos, į gimtas vietas ar kažkieno patikimą glėbį. Svarbu – nenusikirsti šaknų, prisiimti didžiausius įsipareigojimus už savus, šeimoje.   Senyvoms ar paliegusioms Svarstyklėms didesnės grėsmės gyvybei.     

Užtemimo veikiantys asmenys, energijų nešėjai globaliai : Ožiaragiai,  jauni ar naujokai Šauliai, vadovai ar atsakingieji Skorpionai, giminės ar artimieji Taurai, Vandeniai. 

Saulės naujienlaiškis

Prenumeruok Saulės naujienlaiškį ir gauk AKTUALIAS naujienas!

Meniu
Horoskopas.lt